08.02.โ€™22

Nieuwe dieplader voor John

John kon het nieuwe jaar starten met een nieuwe dieplader! Zo zal hij in staat zijn om op een vlotte manier zijn kraan en ander materiaal te vervoeren. In combinatie met zijn huidige vrachtwagen heeft hij nu een ๐—น๐—ฎ๐—ฎ๐—ฑ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ๐—บ๐—ผ๐—ด๐—ฒ๐—ป ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ยฑ ๐Ÿฎ๐Ÿญ๐—ง.
Voor de fans:
De dieplader heeft een ๐—น๐—ฎ๐—ฎ๐—ฑ๐—น๐—ฒ๐—ป๐—ด๐˜๐—ฒ ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐Ÿด,๐Ÿฒ๐Ÿฌ๐—บ ๐—ฒ๐—ป ๐—ถ๐˜€ ๐Ÿฎ,๐Ÿฑ๐Ÿฑ๐—บ ๐—ฏ๐—ฟ๐—ฒ๐—ฒ๐—ฑ. Nu kunnen transporten uitgevoerd worden tot een breedte van 3,5m.
Hiervoor hebben we de nodige vergunningen en zijn de uitschuifbare breedteborden voorzien.
Tot slot zijn er ook nog uitneembare randpalen aanwezig en 4 twistlocks voor het vastzetten van een zeecontainer 20ft (6m.)
Met deze investering kijken we vol vertrouwen de toekomst tegemoet. ๐—๐—ผ๐—ต๐—ป, ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฒ๐—น ๐—ฝ๐—น๐—ฒ๐˜‡๐—ถ๐—ฒ๐—ฟ ๐—ฒ๐—ป ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ถ๐—น๐—ถ๐—ด๐—ฒ ๐—ฟ๐—ถ๐˜๐˜๐—ฒ๐—ป ๐˜๐—ผ๐—ฒ๐—ด๐—ฒ๐˜„๐—ฒ๐—ป๐˜€๐˜!

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info