04.05.โ€™22

Nieuw in ons wagenpark - Liebherr LTM1250-5.1

๐——๐—ฒ ๐—ธ๐—ฟ๐—ฎ๐—ฐ๐—ต๐˜๐—ถ๐—ด๐˜€๐˜๐—ฒ ๐Ÿฑ-๐—ฎ๐˜€๐˜€๐—ถ๐—ด๐—ฒ ๐—บ๐—ผ๐—ฏ๐—ถ๐—ฒ๐—น๐—ฒ ๐—ธ๐—ฟ๐—ฎ๐—ฎ๐—ป ๐˜๐—ฒ๐—ฟ ๐˜„๐—ฒ๐—ฟ๐—ฒ๐—น๐—ฑ! We zijn maar wat trots dat we deze beauty mogen verwelkomen. Met een ๐—น๐—ฎ๐—ฎ๐—ฑ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ๐—บ๐—ผ๐—ด๐—ฒ๐—ป ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐—บ๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ ๐—น๐—ถ๐—ฒ๐—ณ๐˜€๐˜ ๐Ÿฎ๐Ÿฑ๐Ÿฌ ๐˜๐—ผ๐—ป, een telescopische arm van 60m, maximale ๐—ต๐—ถ๐—ท๐˜€๐—ต๐—ผ๐—ผ๐—ด๐˜๐—ฒ ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐Ÿญ๐Ÿฌ๐Ÿด๐—บ maximale straal van 96m รฉn ๐Ÿฑ ๐—ฎ๐˜€๐˜€๐—ฒ๐—ป heeft deze een oneindige flexibiliteit dankzij een breed, vairabel aanbod aan gieksystemen.
ECOmode en ECOdrive kunnen het brandstofverbruik verlagen door middel van een verbeterde motorafstemming. VarioBallastยฎ maakt een snelle variatie mogelijk tussen krappe ruimtes en hoge hefcapaciteiten. De hefcabine kan traploos omhoog worden geschoven voor een beter zicht op de lading en de omgeving.
Na de nodige opleiding werd deze meteen ingezet op onze werf IMWO in Le Nouvion Frankrijk.
Op vele mooie veilige en efficiรซnte jaren samen
Special delivery and training: Van Der Spek NV

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info