05.10.โ€™22

Maak kennis met Tom

Bijna 1 jaar werkt ๐—ง๐—ผ๐—บ ๐—ฆ๐˜๐—ฎ๐—น๐—ฝ๐—ฎ๐—ฒ๐—ฟ๐˜ als aankoper bij VAN DE WALLE Industrial Building Contractor. De eerste weken volgde hij enkele dagen mee met onze arbeiders op de werf om zo de werking van de industriebouw te leren kennen.

Op de ๐—ฎ๐—ฎ๐—ป๐—ธ๐—ผ๐—ผ๐—ฝ๐—ฑ๐—ถ๐—ฒ๐—ป๐˜€๐˜ leert hij de kneepjes van het vak door collega Wannes, hij vindt het geweldig om te onderhandelen en zo de best mogelijke aankoop te kunnen doen. Momenteel is Tom aan het inkopen voor ๐Ÿณ ๐—ฝ๐—ฟ๐—ผ๐—ท๐—ฒ๐—ฐ๐˜๐—ฒ๐—ป.
Zoals hij zelf zegt: โ€œ๐™„๐™  ๐™๐™–๐™–๐™ก ๐™ซ๐™ค๐™ก๐™™๐™ค๐™š๐™ฃ๐™ž๐™ฃ๐™œ ๐™ช๐™ž๐™ฉ ๐™ข๐™ž๐™Ÿ๐™ฃ ๐™ฌ๐™š๐™ง๐™  ๐™–๐™ก๐™จ ๐™š๐™š๐™ฃ ๐™ฅ๐™ง๐™ค๐™Ÿ๐™š๐™˜๐™ฉ ๐™œ๐™ค๐™š๐™™ ๐™š๐™ฃ ๐™ค๐™ฅ ๐™ฉ๐™ž๐™Ÿ๐™™ ๐™ฌ๐™š๐™ง๐™™ ๐™–๐™–๐™ฃ๐™œ๐™š๐™ ๐™ค๐™˜๐™๐™ฉ ๐™ฏ๐™ค๐™™๐™–๐™ฉ ๐™š๐™ง ๐™š๐™š๐™ฃ ๐™ซ๐™ก๐™ค๐™ฉ ๐™ซ๐™š๐™ง๐™ก๐™ค๐™ค๐™ฅ ๐™ž๐™จ ๐™ซ๐™–๐™ฃ ๐™๐™š๐™ฉ ๐™ฅ๐™ง๐™ค๐™Ÿ๐™š๐™˜๐™ฉ. ๐™„๐™  ๐™๐™ค๐™ช ๐™š๐™ง ๐™ค๐™ค๐™  ๐™ซ๐™–๐™ฃ ๐™ค๐™ข ๐™ž๐™ฃ ๐™˜๐™ค๐™ฃ๐™ฉ๐™–๐™˜๐™ฉ ๐™ฉ๐™š ๐™จ๐™ฉ๐™–๐™–๐™ฃ ๐™ข๐™š๐™ฉ ๐™ฏ๐™ค๐™ซ๐™š๐™š๐™ก ๐™ซ๐™š๐™ง๐™จ๐™˜๐™๐™ž๐™ก๐™ก๐™š๐™ฃ๐™™๐™š ๐™ข๐™š๐™ฃ๐™จ๐™š๐™ฃ (๐™˜๐™–๐™ก๐™˜๐™ช๐™ก๐™–๐™ฉ๐™ค๐™ง๐™จ, ๐™ฉ๐™š๐™ ๐™š๐™ฃ๐™–๐™–๐™ง๐™จ, ๐™ฌ๐™š๐™ง๐™›-๐™š๐™ฃ ๐™ฅ๐™ง๐™ค๐™Ÿ๐™š๐™˜๐™ฉ๐™ก๐™š๐™ž๐™™๐™š๐™ง๐™จ).โ€

In het weekend kan je hem vaak terugvinden in het stadion van Club Brugge, weet hij ook bij VDW de ballen binnen te koppen?

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info