31.03.โ€™22

Maak kennis met Lucas

Sinds juli 2021 is Lucas Van Walleghem als jong afgestudeerde in ons ๐—ฉ๐——๐—ช ๐˜๐—ฒ๐—ฎ๐—บ gekomen. Eerst werkte hij een maand mee met verschillende ploegen in de uitvoering om de werking รฉn arbeiders binnen het bedrijf te leren kennen.

Na een maand op de aankoopdienst had hij ook meer inzicht met de prijssetting en onderaannemers. Vol kennis en goesting kon hij aan de slag als werfleider. ๐—Ÿ๐˜‚๐—ฐ๐—ฎ๐˜€: โ€œ๐—ช๐—ฎ๐˜ ๐—ถ๐—ธ ๐—ต๐—ฒ๐˜ ๐—บ๐—ฒ๐—ฒ๐˜€๐˜ ๐—ด๐—ฒ๐˜„๐—ฒ๐—น๐—ฑ๐—ถ๐—ด๐—ฒ ๐˜ƒ๐—ถ๐—ป๐—ฑ ๐—ฎ๐—ฎ๐—ป ๐—บ๐—ถ๐—ท๐—ป ๐—ท๐—ผ๐—ฏ ๐—ถ๐˜€ ๐—ฑ๐—ฒ ๐—ฎ๐—ณ๐˜„๐—ถ๐˜€๐˜€๐—ฒ๐—น๐—ถ๐—ป๐—ด ๐—บ๐—ฒ๐˜ ๐—ฏ๐˜‚๐—ฟ๐—ฒ๐—ฎ๐˜‚๐˜„๐—ฒ๐—ฟ๐—ธ. ๐——๐—ฒ ๐˜„๐—ฒ๐—ฟ๐—ณ ๐—ด๐—ผ๐—ฒ๐—ฑ ๐—ฑ๐—ฟ๐—ฎ๐—ฎ๐—ถ๐—ฒ๐—ป๐—ฑ๐—ฒ ๐—ต๐—ผ๐˜‚๐—ฑ๐—ฒ๐—ป, ๐˜‡๐—ผ๐—ฟ๐—ด๐˜ ๐˜ƒ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ ๐—ต๐—ฒ๐—ฒ๐—น ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฒ๐—น ๐˜ƒ๐—ผ๐—น๐—ฑ๐—ผ๐—ฒ๐—ป๐—ถ๐—ป๐—ด." Momenteel laat hij zijn kunnen zien in Oostende en Belsele.

In zijn vrije tijd gaat hij graag lopen of geniet hij van een tochtje op zijn koersfiets.
Blij je in ons team te hebben Lucas! Keep up the good work!

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info