14.02.โ€™22

Kolommen plaatsen unilin - Wielsbeke

In Wielsbeke werden eerder deze maand de kolommen voor de fundering geplaatst volgens het ๐—ฃ๐—ฒ๐—ถ๐—ธ๐—ธ๐—ผ ๐˜€๐˜†๐˜€๐˜๐—ฒ๐—ฒ๐—บ.
Peikko is ๐˜„๐—ฒ๐—ฟ๐—ฒ๐—น๐—ฑ๐˜„๐—ถ๐—ท๐—ฑ ๐˜๐—ผ๐—ผ๐—ป๐—ฎ๐—ฎ๐—ป๐—ด๐—ฒ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ป๐—ฑ op het gebeid van verbindingstechnologie voor prefab, een ๐˜€๐—ป๐—ฒ๐—น๐—น๐—ฒ ๐—ฒ๐—ป ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ถ๐—น๐—ถ๐—ด๐—ฒ ๐—ฏ๐—ผ๐˜‚๐˜„๐—บ๐—ฒ๐˜๐—ต๐—ผ๐—ฑ๐—ฒ.
Voor de verbinding worden kolomschoenen en ankerbouten gebruikt. De kolomschoenen worden in de prefabbetonkolommen gestort terwijl de ankerbouten in de funderingen worden gestort om zo een ๐—ธ๐—ผ๐—น๐—ผ๐—บ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฏ๐—ถ๐—ป๐—ฑ๐—ถ๐—ป๐—ด te creรซren.
Het voordeel van deze mechanische verankeringssystemen is dat de betonelementen met een kleine ploeg ๐˜€๐—ฐ๐—ต๐—ผ๐—ผ๐—ฟ๐˜ƒ๐—ฟ๐—ถ๐—ท ๐—ด๐—ฒ๐—บ๐—ผ๐—ป๐˜๐—ฒ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฑ kunnen worden. Na het plaatsen en stellen van het betonelement op de ankerbouten, worden de moeren aangehaald en wordt een momentstijve verbinding gerealiseerd.
๐—˜๐—ฒ๐—ป ๐—ธ๐—ป๐—ฎ๐—ฝ ๐˜€๐˜๐—ฎ๐—ฎ๐—น๐˜๐—ท๐—ฒ ๐—ถ๐—ป๐—ป๐—ผ๐˜ƒ๐—ฎ๐˜๐—ถ๐—ฒ!
Special delivery by Cobatim & VCS steel

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info