24.11.โ€™22

Demalis - Waregem

Bouwen aan Vlaanderen schreef dit mooi artikel over ons project ๐—”๐—— ๐——๐—ฒ๐—น๐—ต๐—ฎ๐—ถ๐˜‡๐—ฒ ๐—ถ๐—ป ๐—ช๐—ฎ๐—ฟ๐—ฒ๐—ด๐—ฒ๐—บ. Afgelopen zomer werd het winkelcomplex feestelijk geopend.

"Om de winkelruimte zo min mogelijk te doorbreken met kolommen werden ๐Ÿด ๐˜ƒ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ๐˜€๐—ฝ๐—ฎ๐—ป๐—น๐—ถ๐—ด๐—ด๐—ฒ๐—ฟ๐˜€ ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐—บ๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ ๐—น๐—ถ๐—ฒ๐—ณ๐˜€๐˜ ๐Ÿฎ๐Ÿฎ ๐˜๐—ผ๐—ป geleverd. De geรฏsoleerde betonpanelen op de buitengevel zijn in het zwart geschilderd om een strakke look te bekomen."

"Het nieuwe winkelcomplex combineert ๐—ฝ๐—ฟ๐—ฎ๐—ธ๐˜๐—ถ๐˜€๐—ฐ๐—ต๐—ฒ ๐—ณ๐˜‚๐—ป๐—ฐ๐˜๐—ถ๐—ผ๐—ป๐—ฎ๐—น๐—ถ๐˜๐—ฒ๐—ถ๐˜ ๐—บ๐—ฒ๐˜ ๐—ฒ๐˜€๐˜๐—ต๐—ฒ๐˜๐—ถ๐—ฒ๐—ธ." Een meer dan geslaagd resultaat voor een een winkel waar ๐˜„๐—ถ๐—ป๐—ธ๐—ฒ๐—น๐—ด๐—ฒ๐—ป๐—ผ๐˜ ๐—ฐ๐—ฒ๐—ป๐˜๐—ฟ๐—ฎ๐—ฎ๐—น staat.

Lees het volledige artikel hier! bit.ly/3GN4KoG

Architect: Dubbeldee architecten & Ingenieurs
Bouwheer: DEMALIS

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info